MIJN PROJECTEN

soorten projecten

Dat ik trots ben op mijn werk wil ik graag met u delen via diverse foto's! De tevredenheid van mijn klanten is mijn drijfveer om mooi, perfect werk af te leveren.

 

Ik kan van tevoren bij u komen kijken, advies geven en opmeten, zodat u precies weet wat u nodig heeft. Aan de hand van deze gegevens kan ik u een gunstige offerte/prijsopgave geven.

 

Hieronder geef ik uitleg waaruit mijn werkzaamheden bestaan en bij de subonderdelen onder mijn projecten ziet u waar ik de afgelopen tijd mee bezig ben geweest. Het betreft een deel van mijn projecten, omdat ik niet de ruimte (en tijd) heb om alle projecten te plaatsen. U kunt ook op de hierna genoemde projecten klikken om direct naar mijn behangprojecten of mijn raamdecoratieprojecten te gaan.Ik heb sinds enige tijd een gastenpagina op mijn website geplaatst met daarin diverse reviews van klanten waar ik werkzaamheden heb verricht. Mocht ik reeds bij u geweest zijn en u wilt nog uw beoordeling/review op mij en/of mijn werkzaamheden geven, dan wil ik u verzoeken dit alsnog te doen. Graag zelfs! Ik verzoek alle klanten waar ik ben geweest en werkzaamheden heb uitgevoerd of zij hun mening willen geven. Alvast bedankt.


behangen / witten

Best veel mensen kiezen ervoor om hun wanden te laten stucen en sauzen. Dat is ook mooi, maar ik wil u toch enthousiast maken om eens een muur of een gehele kamer te laten behangen. Dat kan een woonkamer zijn, maar ook een slaapkamer, badkamer en/of zelfs toilet! U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de muur eerst te laten behangen met vliesbehang en deze daarna te verven.

 

Indien u ervoor kiest om één wand te behangen, kunt u ook voor fotobehang kiezen. Dit maakt de kamer nét iets persoonlijker en geeft in veel gevallen meer sfeer. U kunt zelfs van een eigen foto behang laten maken!

 

Behang is geluidsisolerend, decoratiever en veel sfeervoller dan een alleen geverfde muur. En als dan een kamer wordt behangen, is het natuurlijk ook mooi als voorafgaand aan het behangwerk het plafond ook opgefrist wordt door middel van een nieuwe laag verf. Ik kan deze werkzaamheden uiteraard ook voor u uitvoeren.

 

Vul het contactformulier in voor een prijsopgave of neem telefonisch contact met mij op. RAAMDECORATIE / BINNENZONWERING

Iedereen wil wel iets voor zijn raam hebben om enige privacy te krijgen of het scherpe zonlicht en de daarbij behorende warmte buiten te houden. Jaloezieën, (rol)gordijnen, duette-plisségordijnen, vitrages, lamellen etc. Ook kan ik hordeuren tegen de vele insecten bij u installeren. Ik kan de afmetingen voor u komen opmeten en na bestelling bij u komen monteren.UW VAKSPECIALIST

SAVIN Behang- en Montageservice is een eenmanszaak, welke in 2016 is opgericht door mij, Vincent Savelkouls. Ik ben ruim 25 jaar werkzaam geweest in de verf- en behangbranche en heb dus jarenlange ervaring opgedaan op het gebied van de woninginrichting. Zeker als het gaat om behangen, witten én het monteren van zonwering (gordijnen, jaloezieën, rolgordijnen etc.), hordeuren, etc. sta ik mijn mannetje. Ik ben zeer accuraat, snel en vakkundig. Maar ook als u denkt over de aanschaf van zonwering o.i.d. kan ik het voor u komen opmeten, zodat u de juiste afmetingen bestelt. Daarna kan ik het door u bestelde natuurlijk komen monteren.